logo
DOLAR32.73%-0.61
EURO35.21%-0.09
Eur/Usd1.07%0
Gram Altın2327.04%0.01

Kemal Sunal'sız 24 yıl: Gül Sunal'dan duygu dolu paylaşım: 'Sensiz hayatım, seninle geçirdiğim hayatımı geçti'

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, sanatçının 24. ölüm yıl dönümünde yazar Cemil Meriç'in sözlerini alıntılayarak duygusal bir paylaşım yaptı. Bu duygusal mesaj, Sunal'ın filmlerinin hâlâ hafızalarda tazeliğini koruduğunu vurguladı. Oğlu Ali Sunal da annesinin mesajına dokunaklı bir yanıt verirken, Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ın paylaşımı da hayranlarını duygulandırdı.

Ezgi Kurt
Ezgi Kurt

Oluşturma: 03.07.2024 13:15

Güncelleme: 03.07.2024 15:41

kemal-sunalsiz-24-yil-gul-sunaldan-dokunakli-paylasim-sensiz-hayatim-seninle-gecirdigim-hayatimi-gecti-17056-img

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın efsanevi ismi Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde 'Balalayka' filminin çekimleri için bindiği Trabzon uçağında geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybetti.

Merhum sanatçının eşi Gül Sunal, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla eşine olan büyük özlemini dile getirdi. Son mesajıyla takipçilerini duygulandıran Sunal, Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümlerinde de onun hatırasını yaşatmaya devam ediyor.

"GERÇEKTE ÖLEN HAYATTA KALIR"

Kemal Sunal ile yıllar önce çekilen bir fotoğrafı yayımlayan Gül Sunal, "Birbirini gerçekten seven iki kişiden biri ölürse eğer, gerçekte ölen hayatta kalandır. Kemal, Cemil Meriç böyle demiş. Gerçekten de öyle oluyor bil istedim. 03.07.2000 hayat durmuş, bana da ben çabalıyorum. Çok yoruldum" ifadelerini kullandı.

"ÖYLE BİR ŞANSIN YOK GÜLÜM"

Ali Sunal, annesinin paylaşımına kayıtsız kalmadı. Babasının izinden giderek oyuncu olan Ali Sunal, annesine "Ne yorulması, torunların seninle oynamaya bayılıyor. Öyle bir şansın yok gülüm" sözleriyle karşılık verdi.

"ÇOK ÖZLEDİM BABAM"

Babasının ölüm yıl dönümünde nostaljik bir kareye yer veren 46 yaşındaki oyuncu, "Bugün gibi bir yaz gününden bu fotoğraf, eski yazlık evimizden. Bu sene 24 yıl oldu sen gideli ve ilk defa bu sene sensiz hayatım seninle geçirdiğim hayatımı geçti süre olarak. Çok özledim babam. Umarım bir yerden beni, annemi, kardeşimi, kurduğum ailemi, torunlarını görüyorsundur. Torunların gördükleri anda seni tanıyor ve çok merak ediyorlar. Onlara gücüm yettiğince tanıtacağım, yaşatacağım melek dedelerini. Seni çok seviyorum babam" ifadelerini kullandı.

"O ANI ÇOK İYİ HATIRLIYORUM"

Ezo Sunal (40) ise babası Kemal Sunal'ı yanağında öptüğü fotoğrafa şu notu düştü:

Babamla beraber geçirdiğimiz son gece bir 2 Temmuz gecesiydi :beraber izlediğimiz son film de -çok iyi hatırlıyorum- 'Forrest Gump'dı. Film bittikten sonra bir sessizlik olmuştu. Filmden çok etkilenmiştik. Babamın duygulandığını fark ettikten sonra filmi düşünmeyi bırakıp onu izlemeye başlamıştım. O yüzden çok iyi hatırlıyorum o anı. Babamın duygulandığını, bir filmden etkilendiğini belki de ilk kez fark etmiştim. Ve oturup bir süre onu izlemiştim. İyi ki de öyle yapmışım. Şöyle diyordu filmde; 'Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden sana ne çıkacağını asla bilemezsin. Annem hep ilerleyebilmek için geçmişi arkanda bırakmalısın derdi.' Güzel filmdi, güzel bir andı. Müziğini de çok çok severim, bu sene de babamı bu müzikle paylaşmak istedim.

KEMAL SUNAL ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal, vefatının 24'üncü yıl dönümünde, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

3 Temmuz 2000'de hayatını kaybeden usta oyuncu Kemal Sunal için kabri başında anma töreni düzenlendi. Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki törene; Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal, gelini Nazlı Sunal ve sevenleri katıldı. Törende, Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Ardından aile üyeleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BEN BEKLİYORUM HALA, SANKİ GELECEKMİŞ GİBİ"

Usta oyuncu Sunal’ın eşi Gül Sunal, "Yine özlem, yine ben bekliyorum hala sanki gelecekmiş gibi. Zor tabi ama yine söylediğim gibi, daha öncelerde de söyledim çok büyük bir aileyiz biz, Kemal Sunal ailesi. Sevenleri onu unutmadı, en büyük desteği de onlardan alıyoruz. Hepsine çok minnettarım çok teşekkür ediyorum. Ağır tabi yani kolay değil, zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor. Hani böyle zaman küllendirir gibi bir şey ben yaşamadım, onu bilmiyorum. Ama çocuklarım, torunlarım, Kemal’in sevenleri, birçok şey bizi diri tutuyor, ayakta tutuyor" dedi. Kızı Ezo Sunal ise, "Her ne kadar gülümseyerek analım istesek de tabi ki bir burukluk ve özlem oluyor. Ama sevenlerinin ilgisi, mesajları ve o gün boyuncaki paylaşımlarını görmek bizi çok mutlu ediyor açıkçası." diye konuştu.

"BABAMLA OLMAMA SÜREM, BABAMLA OLMA SÜREMİ BU YIL GEÇTİ"

Oğlu Ali Sunal ise, "Bu sene babamla olmama sürem, babamla olma süremi geçti. Yani yanımda olduğundan şimdi artık daha çok oldu, ilk defa bu tarafa geçtik. Çok özlüyoruz tabi ama annemin ve Ezo’nun da dediği gibi yaşatıyorlar, seviyorlar. En önemlisi bu sene Kemal Sunal Müzesi; bu vesileyle sevenleri daima orada olan babamı ziyaret ediyorlar. İstedikleri zaman, istedikleri gün ve saatte ziyaret ederek anmış oluyorlar." dedi.