Dünyanın dört bir yanında futbol severler EURO 2024’ü heyecanla takip ederken, günlük olarak maçların listeleri kamuoyu ile paylaşılıyor. Türkiye’de TRT1 ekranlarından canlı olarak takip edilen maçlar izleyicilere heyecanlı anlar yaşatıyor. Turnuvanın sona ermesine artık kısa süre kaldı. Her bir maç nefes kesici anlara sahne oluyor. 5 Temmuz 2024 Cuma akşamı oynanacak maçlar için araştırmalar başladı.


EURO 2024 ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI BAŞLADI!


14 Haziran’da başlayan EURO 2024’te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Gruplardan lider ve ikinci olarak çıkan takımlar son 16 turunda mücadele etti. Son olarak Fransa, Belçika, Portekiz, Slovenya, Romanya, Hollanda, Avusturya ve Türkiye’den oluşan 8 takım şimdi çeyrek final maçlarında karşı karşıya gelecek. Galip gelen 4 takım ise yarı final biletini cebine koyacak.



BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? (5 TEMMUZ 2024)


Bugün EURO 2024 çeyrek final maçları kapsamında

İspanya ve Almanya,

Portekiz ile Fransa karşı karşıya gelecek.

Mercedes-Benz Arena’da oynanacak İspanya-Almanya mücadelesi saat 19.00’da

Volksparkstadion Hamburg’da oynanacak Portekiz-Fransa maçı ise saat 22.00’de başlayacak.


YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?


Çeyrek finalde rakiplerini eleyerek yarı finale çıkmaya hak kazanan takımlar, 9-10 Temmuz tarihlerinde final biletini almak için sahaya çıkacak.


EURO 2024 FİNALİ NE ZAMAN?


9-10 Temmuz tarihlerinde oynanacak yarı final maçlarının galipleri 14 Temmuz Pazar günü EURO 2024 finalinde karşı karşıya gelecek.