Özel'in konuşmalarından satırbaşları:

Erdoğan, "Belediyeler SGK'ya çok borçlu borçlarını ödesinler, 25 kuruşa simit yok" diyor. Erdoğan doğru söylüyor simit 10 lira, sen iktidara gelmeden önce 25 kuruştu. Esas hazımsızlık şu belediyeler hizmet etmek istiyor. İşte Ahmet bu kadar borca rağmen içi içine sığmıyor. Genel başkanım şuraya meydan yapacağım ama bir yandan da işin parasal boyutu canını sıkıyor. Dünyanın öbür ucundan kaynak buluyoruz imza atmıyorlar. Niye CHP çalışmasın. Deprem olacak, insanlar ölecek orada bile siyaset yapıyorlar.

AK Parti'den aldığımız belediyelerde SGK ve vergi dairesine inanılmaz borçlar var. SGK'nın parasıyla gelmiş burada belediyecilik yapmış ona rağmen kazanmışız. AK Parti, MHP döneminde ödenmeyen paraları senden faiziyle keseceğim. Bunun tek amacı CHP belediyelerini zora sokup, halkın hizmetini aksatmaktadır. Halk arkamızda millet arkamızda.

EN BORÇLU BELEDİYELER AK PARTİ'DEN ALDIĞIMIZ BELEDİYELER

En borçlu 5 belediye, AK Parti'den aldığımız belediyeler. İstiyor ki CHP çöpleri toplamasın, yollar yapılmasın. Neye başvurursan başvur bir yolunu bulacağız, bu hizmeti yapacağız, milletin gönlünü fethedeceğiz ve o iktidarı senin elinden alacağız.

Balıkesir'in komisyona olan borcunu camiyi ve etrafındaki meydanı borca karşılık vermişler, AK Partili belediyenin borcunu sildirmişler.

CHP SOKAK HAYVANLARINI KATLİAMDAN KURTARDI

Sokak hayvanları sorunu elbette büyük bir sorun ama çözümü katliam değil. CHP'nin bütün milletvekilleriyle ayrı ayrı gurur duyabilirsiniz. Onlar olmasaydı barınağa toplanıp sahiplendirilememiş köpekler çamaşır suyu ile zehirlenerek acı acı katledileceklerdi. CHP sokak hayvanlarını katliamdan kurtardı. Ancak tehlike geçmiş değil. Belediye başkanlarına diyor ki bu işi ya çöz ya da cezayı alırsın. Bunun yolu belediyelere kaynak yaratmaktır. Hayvan hakları fonu kurulacak, milli piyango, at yarışından kesilecek vergilerle kısırlaştırma ve sahiplendirme projeleri yürütülecek. Bu fon kurulmadan bütün yükü belediye başkanlarına yüklüyorlar. Bu katliamın önünü açacak sakat bir düzenlemedir. Bu noktada hayvanseverleri AK Parti'nin oyunu ile mücadeleye devam etmeye davet ediyorum.

EMEKLİ MAAŞ ZAMMINA TEPKİ

Erdoğan diyor ki milletin sırtında küfe yok. Emekliye zam ver yok. Geldiğinde 8 çeyrek alan en düşük emekli maaşı şimdi 3 çeyrek altın alıyor. Birini cebinden düşürsen tüm gün ararsın her ay cepten 5 altın gidiyor. Erdoğan'a emekli ağır geliyor, geçim olmazsa ne olur seçim oldu.