2024 Temmuz PTT personel alımı ne zaman? sorusu merakla araştırılıyor. PTT 10 bin eleman alım ilanı konusu da sürekli gündemde. PTT bünyesinde kamu personeli olmanın hayalini kuran milyonlarca genç, KPSS puanıyla yerleşmenin hayalini kurduğu PTT’den gelecek haberi bekliyor. Böylece PTT bünyesinde büro personeli, avukat, gişe memuru olmak isteyenler sürekli ilanları takip ediyor.

2024 TEMMUZ PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

2024 Temmuz PTT personel alım ilanı yayımlanmadı. Personel alımı gerçekleştirirken KPSS puanı, mülakat puanı gibi kriterleri göz önünde bulunduran PTT henüz ilan yayımlamadı. Son olarak Avukat, Mühendis, Gişe ve Büro personeli, Postacı, Güvenlik görevlisi, Temizlik görevlisi gibi pozisyonlar için alım gerçekleştiren PTT, uzun bir süredir yeni ilan yayımlamadı.

PTT’nin ilan yayımlaması durumunda detaylar haberimizde güncellenecektir.

PTT 10 BİN ELEMAN ALIM İLANI

PTT ve bağlı şirketleri, personel alımlarını resmi internet siteleri üzerinden duyurarak süreci yönetmektedir. Ancak PTT'nin resmi internet sitesinde yapılan incelemede, 10 bin personel alımına ilişkin herhangi bir bilgi veya duyuru bulunamamıştır. Bu nedenle, PTT personel alımı iddialarının doğruluğunu değerlendirmek için, kurumun resmi web sitesinin duyurular bölümünün düzenli olarak takip edilmesi gerekmektedir.