Yoğurt ve balın içine ekleyip kaşıklayın. Kolesterolü bitiriyor, karaciğeri tertemiz yapıyor!


Yoğurt, kalsiyum açısından bir hayli zengin gıdalardan bir tanesidir. Yoğurdun düzenli olarak tüketilmesi kemiklerin sağlıklı ve güçlü bir formda olmasına yardımcı olur. Bağışıklık sisteminin güçlenmesinde de bir hayli etkili olan yoğurt aynı zamanda sindirim sisteminin etkili şekilde çalışmasına da katkı sağlar.

Antioksidan açısından güçlü bal ile başta kişinin çok daha enerjik ve sağlıklı hissetmesine yardımcı olurken hücre hasarının da önüne geçer. Bal ve yoğurdun bir araya getirilerek tüketilmesi vücutta biriken toksinlerin dışarı atılmasını sağlarken aynı zamanda uzun süre tok tutucu özelliğiyle kişinin kilo vermesini de destekler.
Yoğurt ve balın içerisine ilave edeceğiniz bir tutam keten tohumu ise adeta sağlık iksiri oluşturmanızı sağlar. İşte yoğurt, bal ve keten tohumu karışımının mucizevi faydaları...

YOĞURT, BAL VE KETEN TOHUMU KARŞIMININ FAYDALARI NELERDİR?
Yoğurt, bal ve keten tohumu karşımı başta kişinin sindirim sisteminin sağlıklı ve aktif çalışmasına yardımcı olur. Kişide bulunan kabızlık şikayetinden kısa sürede kurtulmasına kişinin sağlıklı sindirime sahip olmasını sağlar.
Kötü kolesterol problemini tedavi eder. Kötü kolesterolü düşürür.
Tıkalı damarların açılmasını destekler.
Antioksidan açısından güçlü yapısı, hücre hasarının önüne geçerek vücuda sağlık depolar.
Cildin sağlıklı ve bakımlı bir görünüm içerisinde olmasına yardımcı olur.
Vücutta biriken toksinlerin dışarı atılmasını sağlayan karışım, karaciğerin temizlenmesini destekler.