Lezzeti kıvamında gizli: Magnolia nasıl yapılır, magnolia malzemeleri nelerdir?
Hem lezzetli hem de pratik tatlı tarifi arayanlara müjdeli haber geldi. İşte lezzetiyle büyüleyen magnolia tarifi ve gerekli olan malzemeler...
Yayınlanma:
Magnolia için:
- 5 su bardağı süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 adet yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı nişasta (mısır veya buğday nişastası)
- 2 yemek kaşığı un
- 1,5 çay bardağı krema
- Magnolia tatlısının katları için:
- 1 paket bebe bisküvisi
- 15-20 adet çilek
Yapılışı;
- Uygun boylardaki bir tencerenin içerisine süt, şeker, nişasta, un ve yumurta sarısını aktarın.
- Malzemeleri tencerenin içerisine aktardıktan sonra homojen oluncaya dek güzelce karıştırın.
- Orta ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin.
- Ocaktan alıp vanilyayı ilave edin ve karıştırın. Ilımaya başlayan muhallebiye kremayı ilave edin ve karıştırmaya devam edin.
- Bu esnada bisküvileri rondodan geçirin. Çilekleri uygun boylarda hazırlayın.
- Soğuyan pudinginizden birkaç karşık alın ve kupun tabanına güzelce yerleştirin.
- Ardından pisküvi ve çilekleri yerleştirin. Buzdolabında 3-4 saat kadar soğumaya bırakın.
Tarif: Yemek.com
Yaşam