Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi futboluyla olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Arjantinli futbolcunun eşi ve menajeri Wanda Nara sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Ancak bu seferki iddia Icardi sevenlerin canını sıkacak cinsten. Dış basında yer alan haberlerde Wanda Nara ve Icardi’nin boşanacağı iddia edildi. Bu iddia da Wanda Nara’nın Icardi’yi takipten çıkması ile desteklendi…



WANDA NARA VE ICARDI BOŞANIYOR MU?


Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile Arjantanli model Wanda Nara 17 Mayıs 2014 tarihinde evlendiler. Ancak zaman içinde iki çocuk sahibi olan çift dönem dönem yaşadıkları ayrılıklar ile gündeme geldi.


Galatasaray’a geldikten sonra Wanda Nara’nın ilk evliliğinden olan 3 çocuğu da dahil olmak üzere 5 çocuğuyla birlikte İstanbul’da yaşayan çift sarı kırmızılı taraftarlar tarafından sevgiyle karşılandı.


İstanbul’da göz önündeki yaşamları ile mutlu bir aile profili çizen çift hakkında çıkan boşanma iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Arjantin basınında yer alan haberlerde Nara ve Icardi çiftinin ayrılığın eşiğinde olduğu kaydedildi.


Öyle ki Arjantinli ünlü gazeteci Laura Ubfal haberinde Wanda Nara’nın Icardi’den ayrıldığını belirtti. Ubfal iddialarını biraz daha ileriye götürerek Nara’nın avukatı Ana Rosenfeld’in sözlerine haberinde yer verdi.

Avukat Rosenfeld, yaptığı açıklamada "Wanda bu kararı uzun zamandır vermek istiyordu" ifadelerini kullandı.



WANDA NARA ICARDİ’Yİ TAKİPTEN ÇIKTI


Açıklamaları, sosyal medya paylaşımları ve verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çeken Wanda Nara ile Icardi ayrılığına ilişkin haberleri ateşleyen ise Nara’nın sosyal medya hareketi oldu. Wanda Nara, kocası Icardi’yi takipten çıktı. Bu gelişme Icardi ile ayrılık haberlerinin güçlenmesine yol açtı.


WANDA NARA KİMDİR?


Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeri Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin'de dünyaya geldi.

Arjantin’de TV programlarına katılan eğlence dünyasının aranan bir figürü olan Nara, aynı zamanda mankenlik yapıp dizi ve filmlerde de yer aldı.

2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen ve bu evlilikten üç çocuk dünyaya getiren Wanda Nara, 2013 yılında eşinden ayrıldı.

2014’te futbolcu Mauro Icardi ile evlenen Wanda Nara’nın bu evlilikten iki çocuğu daha oldu.