Futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı için geri sayım başladı. Türkiye’nin en prestijli organizasyonunda iki ezeli rakip kupayı müzesine götürmek için mücadele edecek. Yapılan kura çekimine göre Beşiktaşlı taraftarlar doğu ve kuzey tribünlerinde yer alırken, Galatasaraylı taraftarlar ise güney ve batı tribünlerinde bulunacak. Bu heyecan dolu mücadeleyi stadyumda izlemek isteyenler ise “Süper Kupa maç bileti fiyatları ne kadar?” “Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı biletleri satışa çıktı mı?” sorularına yanıt arıyor…


SÜPER KUPA MAÇ BİLETİ FİYATLARI NE KADAR?


Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçında Beşiktaşlı taraftarlar doğu ve kuzey tribünlerinde yer alırken, Galatasaraylı taraftarlar güney ve batı tribünlerinde bulunacak.


Bilet fiyatları ise kale arkaları 600 TL, Doğu-Batı tribünleri 1200 TL olarak belirlendi.



GALATASARAY-BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?


3 Ağustos Cumartesi akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45’te başlayacak olan 2024 Turkcell Süper Kupa maçının biletleri henüz satışa çıkmadı. Maç biletlerinin kısa süre içinde satışa çıkması beklenirken, konuyla ilgili kulüplerden açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.


SÜPRE KUPA MAÇI TELEVİZYONDAN CANLI YAYINLANACAK MI?


Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçının televizyonda canlı yayınlanıp yayınlanmayacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı ancak, karşılaşmanın ATV ekranlarından yayınlanması bekleniyor.