Gladyatör 2 için heyecanlı bekleyiş başladı. Ünlü oyuncu Russell Crowe’un oyunculuğu ile sinema tarihinin unutulmazları arasına giren Gladyatör filminin devam niteliğinde olan Gladyatör 2’nin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Paramount Pictures tarafından paylaşılan ilk görüntülerin ardından şimdi de filmin fragmanı geldi. Özellikle sinefilleri sabırsızlandıran haberin ardından Gladiatör 2’nin vizyon tarihi ve oyuncuları merak konusu oldu…


GLADYATÖR 2 VİZYONA NE ZAMAN GİRECEK?


Yapımcılığını Paramount Pictures ve Universal Pictures adına Scott Free Productions’ın üstlendiği Gladyatör 2 filmi 15 Kasım 2024’te sinema salonlarında izleyici ile buluşacak.


GLADIATOR 2 OYUNCULARI KİMLER?


Paul Mescal ve Denzel Washington’ın başrolü paylaştığı Gladiatör filminin kadrosunda Joseph Quinn, Fred Hechinger, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Djimon Hounsou ve Derek Jacobi yer alıyor.


GLADYATÖR 2 KONUSU


İlk filmin devamı niteliğinde olan Gladyatör II, Lucilla'nın oğlu ve Commodus'un yeğeni Lucius'ın hayatına odaklanıyor.



GLADYATÖR 1 KONUSU


İmparator Marcus Aurelius’un hüküm sürdüğü Roma’da bir general olan Maximus, imparatorluğun hiyerarşik basamaklarında gitgide yükselmiştir. Babasının kendisini kayırmak yerine Maximus adındaki bir generali el üstünde tutması da tahtın asıl varisi olan Commodus’u rahatsız etmektedir. İmparator Marcus Aurelius'u öldürerek tahta oturan Commodus, Maximus ve ailesinin öldürülmesi yönünde emrini çıkarmak için fazla beklemez. Ailesi katledilen İmparatorluğun en önemli generali Maximus, ölümden zor kurtularak köle ticaretinin ortasında kendini bulur. Kim olduğu anlaşılamayan ve yetenekleri hemen fark edilen general Maximus, artık bir gladyatör olarak dövüştürülmek üzere arenalara gönderilir. Maximus’un aklında tek bir istek vardır, arkasına halkın desteğini alarak İmparatorluğu Commodus'dan kurtarmak ve ailesinin intikamını almak.