logo
DOLAR32.73%-0.61
EURO35.21%-0.09
Eur/Usd1.07%0
Gram Altın2327.04%0.01

EURO 2024 AVUSTURYA - TÜRKİYE CANLI ANLATIM | Avusturya - Türkiye maçı başladı! Maç hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi?

A Milli Takımımız EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya geliyor. Avusturya - Türkiye maçı canlı yayında takip edilebiliyor. Maç TSİ ile 22.00'de başladı. Maçın başlama düdüğüyle dakika 1'de Merih Demiral topu rakip ağlara gönderdi ve A Millilerimiz 1 - 0 öne geçti. Dk 59'da Merih yine sahneye çıktı ve topu ağlara göndererek Türkiye'yi 2 - 0 öne geçirmeyi başardı. Dk 66'da Avusturya topu ağlarımıza gönderdi ve fark 1'e indi. Peki Avusturya - Türkiye maçı hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi? Arda Güler ilk 11'de oynuyor mu? İşte, EURO 2024 Türkiye Avusturya milli maçı canlı yayın izleme bilgileri.

Sinan Turp
Sinan Turp

Oluşturma: 02.07.2024 21:57

Güncelleme: 02.07.2024 23:53

euro-2024-avusturya-turkiye-canli-anlatim-avusturya-turkiye-maci-basladi-mac-hangi-kanalda-sifreli-mi-sifresiz-mi-16925-img

EURO 2024 son 16 turunda A Milli Takım Avusturya ile çeyrek final için mücadele ediyor. TSI 22.00'de başlayan yayıncı kuruluşuyla ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Milli maç canlı yayını şifreli mi? sorusu en çok merak edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Öte yandan ilk 11'ler belli oldu. Peki, Avusturya - Türkiye maçı hangi kanalda şifresiz mi? İşte Avusturya Türkiye milli maçı şifresiz canlı yayın kanal bilgisi...

TURU GEÇERSEK RAKİBİMİZ HOLLANDA

A Milli Takımımız, Avusturya'yı elemesi halinde çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Hollanda Romanya'yı 3-0 ile geçti.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

AVUSTURYA: Pentz, Posch, Danso, Lienhart, Mwene, Seiwald, Sabitzer, Baumgartner, Laimer, Schmid, Arnautovic

TÜRKİYE: Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim, Ferdi, Kaan, Orkun, İsmail, Arda, Kenan, Barış Alper

LEIPZIG KIRMIZI BEYAZ!

EURO 2024'te oynadığımız grup maçlarında olduğu gibi son 16 turu maçı öncesinde de taraftar yürüyüşü gerçekleşiyor.

STADYUM BAYRAKLARLA DONATILDI

Maçın oynanacağı Red Bull Arena'daki tribünler Türk Bayrakları ile donatıldı.

AVUSTURYA DEVLERi SOLLADI

Milli takımımız, Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu’nu 6 puanla ikinci bitirdi. Avusturya ise Fransa, Hollanda ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu’nu 6 puanla lider tamamladı.

10 FUTBOLCUMUZ CEZA SINIRINDA

A Milli Takım’da sarı kart cezalıları kaptan Hakan ve Samet, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Avusturya’da da Patrick Wimmer, aynı gerekçeyle oynamayacak. Ay yıldızlılarda Avusturya maçı öncesinde 10 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Turnuvada birer sarı kartı bulunan Zeki, Salih, Kenan, İsmail, Mert Günok, Uğurcan, Mert Müldür, Orkun, Kaan ve Arda, bugünkü Avusturya maçında da sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek.

MİLLİ MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 Avusturya-Türkiye Milli Maçı son 16 turu maçı 2 Temmuz Salı günü yani bugün saat 22.00'da Leipzig Stadı'nda başladı. Müsabaka TRT ekranlarından naklen yayınlanıyor.

AVUSTURYA TÜRKİYE MAÇI CANLI ANLATIM

Dk 1' GOOOLLL! Arda Güler'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Avusturya savunmasının uzaklaştıramadığı topa Merih ceza sahası içerisinde çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu. Bu golle A Millilerimiz 1-0 öne geçti.

Dk 5' Avusturya'nın sol kanattan Schmid ile kullandığı köşe kale çizgisine paralel gitti ancak hiç bir arkadaşı topa dokunamayınca, savunmamız araya girdi ve topu kornere çeldi.

Dk 11' Orkun, Baumgartner'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Dk 14' Arda rakip ceza sahası içerisinde son çizgiye inip yerden ortaladı ancak Avusturya savunmasında Danso araya girip topu uzaklaştırdı.

Dk 18' Arda Güler, Barış Alper'le kazandığımız topta kendi yarı sahamızdan hızlı çıkarken Avusturya kalecisi Pentz'in önde olduğunu görüp çok uzaklardan kaleyi denedi ancak top farklı şekilde auta çıktı.

Dk 25' Sağ kanattan Arda ile kullandığımız köşe vuruşunda Merih iyi yükselip kafayı vurdu ancak top az farkla üstten auta çıktı.

Dk 38' Schmid, Ferdi'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dk 42' İsmail, Baumgartner'e yaptığı ffaul sonrası sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Dk 45+1 İLK YARI SONA ERDİ! 4'ncü hakemin ilave 1 dakika süre vermesinin ardından süre doldu. Ve karşılaşmada ilk yarı 0 - 1 sona erdi.

Dk 52' Lienhart Arda Güler'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dk 58' İsmail Yüksek oyundan çıktı, yerine Salih Özcan girdi.

Dk 59' GOOOLLL! Arda Güler'in korner atışında sahneye yine Merih çıktı. Mükemmel bir kafa vuruşu yapan Merih A Millilerimizi 2 - 0 öne geçirdi.

Dk 66' FARK 1'E İNDİ: Gregoritsch kornerden gelen topa vurarak topu ağlarımıza gönderdi. Fark 1'e indi.

Dk 78' A Milli Takımımızda Arda ve Kenan oyundan çıktı, Okay ve Kerem oyuna girdi.