2024 YKS sınav giriş belgesi renkli mi renksiz mi? YKS (TYT-AYT-YDT) sınav giriş belgesi ekranı! ÖSYM tarafından Türkiye genelinde düzenlenen YKS sınavı için zaman iyice daraldı. 8-9 Haziran’da düzenlenecek sınava 3 milyondan fazla öğrenci katılacak. Öğrenciler YKS adı altında TYT-AYT-YDT dallarından da sorumlu olacak.

2024 YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ RENKLİ Mİ RENKSİZ Mİ?

2024 YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ RENKLİ YA DA RENKSİZ OLABİLİR.

ÖSYM’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Adaylar Sınava Giriş Belgelerini, 24 Haziran 2013 günü saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi ile edinecektir. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. Sınava girilecek binanın, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görülmesi sınav günü adaya kolaylık sağlayacaktır. Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir. Bu belgelerini kaybeden adaylar tekrar İnternet’ten edinebileceklerdir.Adaylar İnternet’ten edinecekleri bu belgelerin renkli ya da siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. Sınava Giriş Belgesinin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunan adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.”

YKS (TYT-AYT-YDT) SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI!

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

YKS sınav giriş belgesi ÖSYM Aday İşlemlerinden indirilebiliyor. 3 milyonu aşkın e-devlet şifresi ya da ÖSYM kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yaparak ister siyah-beyaz isterse de renkli olarak sınav giriş belgesi yazdırabiliyor.