2024 Kırkpınar bilet ne kadar? Yağlı Güreşler bilet fiyatları nedir? soruları güreşseverlerin gündeminde. Temmuz ayıyla birlikte başlaması beklenen güreş heyecanı tam 4 gün sürecek. 4 Temmuz’da start alacak olan güreş turnuvası 7 Temmuz’da da sona erecek. Böylece turnuvanın ardından başpehlivan 1 milyon TL’lik ödülün sahibi olacak. Diğer güreşçilere de teselli ödülü verilecek. Turnuvayı kaçırmak istemeyen ve hatta farklı şehirlerden Edirne’ye gelenler ise bilet fiyatlarını araştırıyor.

2024 KIRKPINAR BİLET NE KADAR?

2024 Kırkpınar bilet fiyatı 500 ila 750 lira arasında değişiyor. Organizasyonun 1’inci kategorisi olarak adlandırılan sınıf 750 lira olurken ikinci kategori 500 liradan bilet satın alabilecek.

YAĞLI GÜREŞLER BİLET FİYATLARI NEDİR?

Edirne Belediyesi organizasyonu ile 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, 1 Temmuz-7 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 5-6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin biletleri ise Biletix’te satışa sunuldu. Edirne Belediye Encümen Kararı’yla 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek güreşler için girişler ücretsiz olarak belirlendi. Güreşseverler, 6 Temmuz Cumartesi ve 7 Temmuz Pazar Günü, bilet alarak içeriye girebilecek.